DSC_1111.jpg

Sobota na Tvrzi
13. 6.

Sobota 13. 6.   11:00

Popis

Tvrz Divice se otevírá! Navštivte nás v jednom z otevřených víkendů, které se konají exkluzivně až do 20. června. Přijít za námi můžete kdykoli mezi 11. a 18. hodinou a užít si nevšední odpoledne.


VSTUPENKY:

Vstupenky do areálu tvrze, na výstavu a do Panské zahrady na 11:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky do areálu tvrze, na výstavu a do Panské zahrady na 13:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky do areálu tvrze, na výstavu a do Panské zahrady na 15:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky do areálu tvrze, na výstavu a do Panské zahrady na 17:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky na komentovanou procházku po tvrzi v 11:30 můžete koupit ZDE

Vstupenky na komentovanou procházku po tvrzi ve 13:30 můžete koupit ZDE

Vstupenky na komentovanou procházku po tvrzi v 15:30 můžete koupit ZDE

Tvrz se zpravidla otevírá v době konání letní scény, slavností, koncertů či workshopů. V rámci letošního slavnostního znovuoteřvení jsme se ale rozhodli, že vám její prostory mimořádně zpřístupníme i o květnových a červnových víkendech. Navíc jsme pro vás připravili jedinečné komentované procházky, které se konají vůbec poprvé v historii a budou pro vás připraveny ve třech časech - v 11:30, 13:30 a 15:30. 

Otevřen bude celý venkovní areál tvrze – hlavní nádvoří, zahrádka našeho hostince i Panská zahrada, ve které můžete odpočívat, rozjímat, či si jen tak posedět na hrázi u rybníka.

VÝSTAVA SKRYTÉ PŘÍBĚHY DIVADLA

Úplně poprvé pro vás otevíráme nejstarší část tvrze - spodní patro gotické věže, ve kterém jsme pro vás připravili jedinečnou výstavu rekvizit z nejoblíbenějších představení divadla Studio DVA. Na expozici navazuje výstava fotografií, která vás přenese přímo mezi herce na divadelní prkna.

V areálu tvrze pro vás bude připraveno skvělé občerstvení a lahodná káva od Divadelní kavárny Studio DVA

Otevřen bude také náš Ateliér, v němž si můžete nejen zakoupit designové a stylové suvenýry, ale rovněž si budete moci prohlédnout prodejní výstavu akvarelů herečky a výtvarnice Jany Krausové. Akvarely vynikají jemným rukopisem a byly inspirovány přírodou v naší Panské zahradě.

Vstupenka do areálu tvrze nezahrnuje vstup na komentovanou procházku. Vstupenka na komentovanou procházku zahrnuje vstup i do areálu trvze, na výstavu divaedlních rekvizit a fotografií a do Panské zahrady. Vstupenky bude možné zakoupit on-line nebo na místě v Ateliéru. Abychom zajistili vaši bezpečnost, zdvořile žádáme, abyste vstupenky přednostně nakupovali on-line. Vstupenky doporučujeme zakoupit s dostatečným časovým předstihem, jejich počet je omezen. Zároveň žádáme o dodržování Zásad vstupu do areálu a hygienických pravidel.

Platby na tvrzi budou probíhat i bezkontaktně.

Parkování je zajištěno na louce nad sadem Panské zahrady. S ohledem na místní obyvatele bychom vás rádi požádali, abyste minimalizovali procházky po vesnici a při příchodu z parkoviště využívali také možnosti vstupu do areálu přes Panskou zahradu po hrázi rybníka. Do celého areálu včetně Panské zahrady není možný vstup se psy.

 

Těšíme se na setkání s vámi a doufáme, že zde prožijete krásné chvíle!