IMG-20181228-WA0033 (1).jpg

1. Adventní sobota na tvrzi 2. 12.

Sobota 2. 12.   15:00

Popis

Vánoce jsou pro děti i dospělé. V předvánočním čase opět otevíráme brány tvrze, abyste si mohli užít její jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru. Tuto adventní sobotu bude otevřeno od 15 do 18 hodin.


Kromě dílničky v níž si děti mohou natisknout balící papíry a dárkové jmenovky, otevřeme dveře i do Pokoje divického děvčátka. Tam uvidíte, jak Vánoce trávila čeládka na Schwarzenberském statku. Uvidíte výrobu lodiček z ořechových skořápek a včelího vosku, vyráběné přímo u nás na tvrzi.

Prohlédnout si můžete tradiční výstavu našich betlémů z různých koutů světa s neuvěřitelnými příběhy. 

Na stromečcích v areálu tvrze objevíte dnes již zapomenuté krásy historických vánočních ozdob, které pocházejí z různých koutů České republiky z 19. a 20. století. Tyto skvosty, které známe od našich prababiček, prošly rukama sklářů, malířů, tkadlen a dalších opravdových umělců. 

Pro zahřátí zapálíme ohně a vždy pro Vás budeme mít připraveno spoustu teplého občerstvení v Hostinci.

Vstupné do areálu včetně výstav 70 Kč pro dospělé, 35 Kč pro děti do 15 let. Dětské vstupenky jsou v prodeji pouze na místě.

S on-line vstupenkou můžete dorazit kdykoliv během otevírací doby od 15 do 18 hodin a strávit u nás celé odpoledne.Uvedené časy na vstupenkách jsou pouze orientační.

Vstupenky na 15:00 zakoupíte ZDE

Vstupenky na 16:00 zakoupíte ZDE

Vstupenka na 17:00 zakoupíte ZDE

Vstupenky zakoupíte též na místě.

ATELIÉR, náš obchůdek s originálními a ručně vyráběnými vánočními dárky, bude též otevřen od 15 do 18 hodin.

Těšíme se na setkání s vámi a doufáme, že zde prožijete krásné chvíle!  

Vstupenka zahrnuje vstup do areálu tvrze a na výstavy. Vstupenky je možné zakoupit on-line nebo na místě v den konání v Ateliéru. Zároveň žádáme o dodržování Zásad vstupu do areálu a hygienických pravidel.

Parkování je zajištěno na označené travnaté ploše nad sadem nedaleko vstupu do tvrze. Do celého areálu včetně Panské zahrady není možný vstup se psy.