20210925_150440.jpg

Květinový workshop PODZIMNÍ VĚNCE 2024

Sobota 5. 10.   09:00

Popis

Zastavte se a užijete si pohodový a tvořivý den s květinami v romantickém prostředí Tvrze Divice. V bezpečí tvrze a přilehlé Panské zahrady načerpáte energii a budete mít pocit, že se aspoň na chvilku zastavil čas. V Barokní maštali, která se pro tento den stane vaší osobní dílnou, se naučíte vytvořit nádhernou kytici nebo úžasnou květinovou dekoraci.


PROGRAM:

9:00 

Přivítání 

Procházka v Panské zahradě, sběr květin a přírodního materiálu

Občerstvení

Zážitková dílna v Barokní maštali

15:00 

Závěr workshopu

Po příjezdu vás přivítáme na hlavním nádvoří s šálkem horké kávy nebo bylinkového čaje. Vezmeme vás do jiného světa, který se skrývá za branami tvrze.

Nejprve vás provedeme Panskou zahradou a budeme vám vyprávět její příběh. Během procházky objevíte různá zákoutí a kouzelná místa. Nasbíráme i další přírodní materiál, který použijeme na následnou výrobu. Pestrý život rostlin a jejich energii společně přeneseme do našich květinových dekorací. Každá bude jiná dle ročního období.

Po procházce a lehkém poledním občerstvení vás čeká dílna v Barokní maštali vedená osobitou floristkou Monikou Barahonovou. Monika je zakladatelkou floristického ateliéru Květiny Za oponou, jehož rozvoji se dlouhodobě úspěšně věnuje.

Náš workshop je připraven pro malou skupinu maximálně 10 účastníků a každý z vás si zde vyrobí vlastní kytice, květinové věnce či dekorace, které si odnesete domů. Naučíte se tvořit podle svých představ a nálady a společně najdeme cestu k vnímání přírody, uvolnění vaší vlastní tvořivosti a fantazie. Domů si odnesete 2 až 3 kytice, případně věnce nebo jiné dekorace dle ročního období.

V ceně workshopu je veškerý květinový materiál, zeleň či bylinky z Panské zahrady, dekorační materiál a zapůjčení floristického nářadí a lehké občerstvení.

Workshop se koná za každého počasí.

Cena workshopu: 4 700 Kč včetně DPH.

Místo na workshopu je třeba rezervovat předem, tj. uplatněním zakoupeného poukazu nebo zakoupením on-line na webu www.tvrzdivice.cz. Počet účastníků je 10 osob. V případě zrušení účasti na workshopu do 30 dní před datem konání, vám vrátíme celou uhrazenou částku. V případě zrušení účasti na workshopu méně než 30 dní před datem konání je storno poplatek 100 % celkové částky. Platbu je možné převést na jinou akci nebo náhradníka, viz Obchodní podmínky.