FLJ_7231.jpg

Monika Absolonová a piano

Neděle 2. 6.   18:00

Popis

Koncertní recitál s pianistou Ondřejem Hájkem


Královna českých muzikálových jevišť Monika Absolonová za doprovodu skvělého pianisty Ondřeje Hájka vystoupí exkluzivně přímo pod širým nebem, v romantickém prostředí hlavního nádvoří.

Na jedinečném koncertě zazní skladby z muzikálových představení, kterých se držitelka Cen Thálie zhostila nejen na pražských divadelních prknech. Chybět nebudou ani důvěrně známé a oblíbené skladby z Evity a Funny Girl, které Monika doplní o hity ze svého repertoáru. 

Vstupenky je možné zakoupit on-line nebo na místě v Ateliéru. Zdvořile žádáme, abyste vstupenky přednostně nakupovali on-line. Vstupenky doporučujeme zakoupit s dostatečným časovým předstihem, jejich počet je omezen. Místa k sezení nejsou číslována. 

Veškeré dotazy týkající se vstupenek, prosím, směřujte na pokladnu divadla Studio DVA, tel. 222 222 598  nebo na obchodní oddělení na adrese obchodni@studiodva.cz.

Parkování v místě je zajištěno na vyhrazených, převážně travnatých plochách. Parkování je zpoplatněno částkou 50 Kč. Na vyhrazených plochách není umožněno parkovaní autobusů a autokaravanů.

Do celého areálu včetně Panské zahrady není možný vstup se psy.

Veškeré akce se konají i za nepříznivého počasí.