WhatsApp Image 2020-10-16 at 16.26.18.jpeg

Květinový workshop JARNÍ DEKORACE ODLOŽENO

Sobota 27. 3.   09:00

Popis

Zastavte se a užijete si pohodový a tvořivý den s květinami v romantickém prostředí Tvrze Divice. V bezpečí tvrze a přilehlé Panské zahrady načerpáte energii a budete mít pocit, že se aspoň na chvilku zastavil čas. V Barokní maštali, která se pro tento den stane vaší osobní dílnou, se naučíte vytvořit nádhernou kytici nebo úžasnou květinovou dekoraci.


PROGRAM:

9:00 – 9:30

Přivítání

9:30 – 11:30     

Procházka v Panské zahradě, sběr květin a přírodního materiálu

11:30 – 12:00   

Občerstvení

12:00 – 14:00   

Zážitková dílna v Barokní maštali

14:00 – 15:00   

Soukromá prohlídka Tvrze Divice s výkladem

Po příjezdu vás přivítáme na hlavním nádvoří s šálkem horké kávy nebo bylinkového čaje. Vezmeme vás do jiného světa, který se skrývá za branami tvrze.

Nejprve vás provedeme Panskou zahradou a budeme vám vyprávět její příběh. Během procházky objevíte různá zákoutí a kouzelná místa. Nasbíráme i další přírodní materiál, který použijeme na následnou výrobu. Pestrý život rostlin a jejich energii společně přeneseme do našich květinových dekorací. Každá bude jiná dle ročního období.

Po procházce a lehkém poledním občerstvení vás čeká dílna v Barokní maštali vedená osobitou floristkou Monikou Barahonovou. Monika je zakladatelkou a majitelkou stylového květinářství Květiny Za oponou, jehož rozvoji se dlouhodobě úspěšně věnuje.

Monika Barahonová na Adventní besídce s českými hereckými hvězdami:

Náš workshop je připraven pro malou skupinu maximálně 10 účastníků a každý z vás si zde vyrobí vlastní kytice, květinové věnce či dekorace, které si odnesete domů. Naučíte se tvořit podle svých představ a nálady a společně najdeme cestu k vnímání přírody, uvolnění vaší vlastní tvořivosti a fantazie. Domů si odnesete 2 až 3 kytice, případně věnce nebo jiné dekorace dle ročního období.

Máme pro vás také malé překvapení a jedinečnou příležitost. Za doprovodu a výkladu majitele budete moci vstoupit přímo do jinak nepřístupné historické věže Tvrze Divice, a společně tak nahlédnout do tajemných prostor tvrze.

V ceně workshopu je veškerý květinový materiál, zeleň či bylinky z Panské zahrady, dekorační materiál a zapůjčení floristického nářadí a lehké občerstvení.

Workshop se koná za každého počasí.

Vstupenky můžete zakoupit on-line přes ikonu košíku výše, dárkové poukazy objednávejte na našem E-SHOPU.

Cena workshopu: 4 700 Kč

Místo na workshopu je třeba rezervovat předem, tj. uplatněním zakoupeného poukazu nebo zakoupením on-line na webu www.tvrzdivice.cz. Počet účastníků je 10 osob. V případě zrušení účasti na workshopu do 30 dní před datem konání, vám vrátíme celou uhrazenou částku. V případě zrušení účasti na workshopu méně než 30 dní před datem konání je storno poplatek 100 % celkové částky. Platbu je možné převést na jinou akci nebo náhradníka, viz Obchodní podmínky.