DIVICE 9.6.-059 (1).jpg

Sobota na Tvrzi
19. 9.

Sobota 19. 9.   15:00

Popis

Tvrz Divice otevírá své brány! Navštívit nás můžete opět v sobotu 19. září, a to od 15 do 20 hodin.


VSTUPENKY:

Vstupenky do areálu tvrze, na výstavu a do Panské zahrady na 15:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky do areálu tvrze, na výstavu a do Panské zahrady na 17:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky do areálu tvrze, na výstavu a do Panské zahrady na 19:00 můžete koupit ZDE

Otevřen bude celý venkovní areál tvrze – hlavní nádvoří, zahrádka našeho hostince i Panská zahrada, ve které můžete odpočívat, rozjímat, či si jen tak posedět na hrázi u rybníka.

Pro velký zájem opět otevíráme také naši výstavu divadelních rekvizit a fotografií Skryté příběhy divadla, která odhaluje střípky toho nejzajímavějšího, co dotváří divadelní příběh a vy jste si toho možná ani nevšimli. Hlavní část výstavy je umístěna přímo ve středu historického skvostu tvrze, ve spodním patře gotické věže, které je nejstarší částí celého objektu a veřejnosti bylo doposud nepřístupné. Již při vstupu vás ohromí svou mystickou atmosférou, kterou umocňuje dochovaná valená klenba. Druhá, fotografická část výstavy se nachází v budově hned vedle hlavního vstupu do tvrze.

Pokud si budete chtít odvézt něco, co nebude mít každý z vašeho okolí, originální dárek nebo jen nevšední suvenýr z výletu, naše soukromá minigalerie Ateliér a její designové předměty pro vás budou tím pravým. V prvním patře Ateliéru si navíc můžete prohlédnut výstavu akvarelů herečky a výtvarnice Jany Krausové, která se při tvorbě nechala inspirovat přírodou v naší Panské zahradě.

Těšíme se na setkání s vámi a doufáme, že zde prožijete krásné chvíle!  

Vstupenka zahrnuje vstup do areálu tvrze, Panské zahrady i na výstavu. Vstupenky je možné zakoupit on-line nebo na místě v den konání v Ateliéru. Abychom zajistili vaši bezpečnost, zdvořile žádáme, abyste vstupenky přednostně nakupovali on-line. Vstupenky doporučujeme zakoupit s dostatečným časovým předstihem, jejich počet je omezen. Zároveň žádáme o dodržování Zásad vstupu do areálu a hygienických pravidel.

Z hygienických důvodů upřednostňujeme bezkontaktní platbu.

Parkování je zajištěno na označené travnaté ploše nedaleko vstupu do tvrze. Do celého areálu včetně Panské zahrady není možný vstup se psy.