20200624_070340.jpg

Otevíráme brány 12. 6. od 14 hodin Víkend otevřených zahrad

Sobota 12. 6.   14:00

Popis

Tvrz Divice otevírá své brány, navštívit nás můžete opět v sobotu 12. června od 14 hodin.


Vstupenky do areálu tvrze a do Panské zahrady

 na 14:00 můžete koupit ZDE

 na 16:00 můžete koupit ZDE

 na 18:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky na komentovanou procházku po tvrzi

 v 15:00 můžete koupit ZDE

 v 17:00 můžete koupit ZDE

Otevřen bude celý venkovní areál tvrze – hlavní nádvoří, zahrádka našeho hostince i Panská zahrada, ve které můžete odpočívat, rozjímat, či si jen tak posedět na hrázi u rybníka.

V tuto sobotu se budou mimořádně konat i komentované procházky po tvrzi, a to ve dvou časech, v 15:00 a v 17:00, během kterých spolu s námi odhalíte nejen historii tvrze, ale rovněž nejedno její tajemství.

Pokud si budete chtít odvézt něco, co nebude mít každý z vašeho okolí, originální dárek nebo jen nevšední suvenýr z výletu, naše soukromá minigalerie Ateliér a její designové předměty pro vás budou tím pravým. 

Celý den vyvrcholí koncertem Radky Fišarové - Ničeho nelituji - Pocta Édith Piaf  v Barokní maštali.

Těšíme se na setkání s vámi a doufáme, že zde prožijete krásné chvíle!  

Vstupenka zahrnuje vstup do areálu tvrze a Panské zahrady. Vstupenky je možné zakoupit on-line nebo na místě v den konání v Ateliéru. Abychom zajistili vaši bezpečnost, zdvořile žádáme, abyste vstupenky přednostně nakupovali on-line. Vstupenky doporučujeme zakoupit s dostatečným časovým předstihem, jejich počet je omezen. Zároveň žádáme o dodržování Zásad vstupu do areálu a hygienických pravidel. Z hygienických důvodů upřednostňujeme bezkontaktní platbu.

Parkování je zajištěno na označené travnaté ploše nedaleko vstupu do tvrze. Do celého areálu včetně Panské zahrady není možný vstup se psy.

Před vaší návštěvou věnujte prosím pozornost platným nařízením vlády a požadavkům z toho plynoucím. Prosíme o dodržování rozestupů a nošení respirátorů nebo nanoroušek. U vstupu je k dispozici desinfekce. Děkujeme za pochopení, děláme vše pro to, abyste se u nás cítili bezpečně.