DSC_1111.jpg

Sobota na Tvrzi Divice

Sobota 23. 5.   11:00

Popis

Tvrz Divice se opět otevírá! Navštívit nás můžete již v sobotu 23. května.


VSTUPENKY:

Vstupenky do areálu tvrze a Panské zahrady na 11:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky do areálu tvrze a Panské zahrady na 13:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky do areálu tvrze a Panské zahrady na 15:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky do areálu tvrze a Panské zahrady na 17:00 můžete koupit ZDE

Vstupenky na komentovanou procházku po tvrzi v 11:30 můžete koupit ZDE

Vstupenky na komentovanou procházku po tvrzi ve 13:30 můžete koupit ZDE

Vstupenky na komentovanou procházku po tvrzi v 15:30 můžete koupit ZDE

Otevřen bude celý venkovní areál tvrze – hlavní nádvoří, zahrádka našeho hostince i Panská zahrada, ve které můžete odpočívat, rozjímat, či si jen tak posedět na hrázi u rybníka.

V areálu tvrze pro vás bude připraveno skvělé občerstvení a lahodná káva od Divadelní kavárny Studio DVA. Na květinovém stánku si budete moct zakoupit ladné pivoňkové kytice od úžasných floristek z našich spřízněných Květin Za oponou. Pokud si budete chtít odvézt něco, co nebude mít každý z vašeho okolí, originální dárek nebo jen nevšední suvenýr z výletu, stánek našeho Ateliéru a jeho designové předměty pro vás budou tím pravým.

Přímo na hlavním nádvoří se pak budete moci zaposlouchat do podmanivých tónů kytary a charismatického hlasu Iby Popa, který nazpíval titulní píseň ke známému filmu Jiřího Mádla Na střeše.

Úplně poprvé pro vás budou připraveny i komentované procházky po tvrzi ve třech časech – v 11:30, 13:30 a 15:30.

Vstupenka do areálu tvrze nezahrnuje vstup na komentovanou procházku. Vstupenku na komentovanou procházku je nutné zakoupit samostatně. Vstupenky bude možné zakoupit on-line nebo na místě v Ateliéru. Abychom zajistili vaši bezpečnost, zdvořile žádáme, abyste vstupenky přednostně nakupovali on-line. Vstupenky doporučujeme zakoupit s dostatečným časovým předstihem, jejich počet je omezen. Zároveň žádáme o dodržování Zásad vstupu do areálu a hygienických pravidel.

Platby na tvrzi budou probíhat i bezkontaktně.

Parkování je zajištěno na louce nad sadem Panské zahrady. S ohledem na místní obyvatele bychom vás rádi požádali, abyste minimalizovali procházky po vesnici a při příchodu z parkoviště využívali také možnosti vstupu do areálu přes Panskou zahradu po hrázi rybníka. Do celého areálu včetně Panské zahrady není možný vstup se psy.

Ateliér bude otevřen pouze pro nákup vstupenek. Výstava akvarelů Jany Krausové, která se nachází v prvním patře, je prozatím nepřístupná.

 

Těšíme se na setkání s vámi a doufáme, že zde prožijete krásné chvíle!